Farofa Braziliaans Entertainment


Farofa verzorgt braziliaans entertainment op maat
Boek een braziliaans feest bij Farofa
Boek Batucada slagwerk groep bij Farofa braziliaans entertainment.
Batucada slagwerk groep

Batucada: een groep slagwerkers die oorverdovend Braziliaanse slagwerk ten gehore brengen en/of die de danseressen begeleiden bij hun optredens.

Braziliaans feest vieren?

 

Een (bedrijfs)feest organiseren is veel werk. Farofa heeft ruime ervaring in de organisatie van menig bedrijfsfeest of evenement. Doordat wij met de beste entertainers samenwerken, bent u verzekerd van een goed programma, waar u zelf geen omkijken naar heeft.

 

Farofa kan een feest aanbieden op een door u aan te wijzen (bedrijfs-) locatie. Zo kunt u kiezen uit een geheel Braziliaans feest, maar ook voor bepaalde losse onderdelen, zoals een cocktailbar, samba danseressen, drumgroep of alleen (achtergrond) muziek. Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk. Neemt u gerust contact op om de wensen door te spreken!

 

Ons team staat graag voor u klaar!

 

Voordelen van boeken via Farofa:

  • Bij één adres de volledige verzorging van de muziek  op al uw borrelmiddagen- en (personeels) feesten.
  • Farofa zorgt voor het contact met de artiesten, regelt de beschikbaarheid en springt in bij onverhoopte uitval.
  • Eén factuur van Farofa, de financiële administratie van de artiesten nemen wij geheel voor onze rekening.
  • Geluidinstallatie voor kleine zaal.
  • Een 'roadie' die zorgt voor het opstellen en afbreken van de back line, conform uw wensen.

 


Aanvullende mogelijkheden evenementen:


Boek een Samba showdance bij Farofa.nl
Samba showdance

Samba Showdance: waarbij mooie Braziliaanse schonen in traditionele kledij de samba demonstreren en eventueel het publiek betrekken bij het optreden, door samen met ze te dansen en ze allerlei dans opdrachten te geven, met of zonder begeleiding van de Farofa Band.Vervoer van en naar de locatie, www. nlBob.nl eventueel met Vip-regeling, zodat de hoofdpersoon in een limousine gebracht en gehaald kan worden.

 

Tevens groepsvervoer mogelijk uitgevoerd door professionele bedrijven, zodat uw gasten kunnen genieten van een drankje en veilig thuis worden gebracht.

Gemaskeerd bal op uw evenement door Farofa.nl
Gemaskeerd bal

Een Bal Masque, waarbij de feestgangers verkleed kunnen komen of gekleed kunnen worden en degenen met het mooiste kostuum een prijs krijgen.

 

 Boek een Capoeïra optreden bij Farofa.nl
Capoeïra optreden

Capoeïra optredens van een half uur waarin de capoeïradansers de traditionele schijngevechten uit de tijd van de slavernij demonstreren in sobere kledij.

 

De behendigheid en lenigheid geven een adembenemend schouwspel weer, dat je meeneemt terug in de tijd.

Boek braziliaans entertainment voor uw evenement
Braziliaans entertainment

Typische Braziliaanse taferelen Baiana, troubadours,caldo de cane en fruitman zullen het feest verrijken met meer Braziliaanse cultuur. Dit wordt  uitgevoerd door acteurs die als strandventers tussen de bedrijven door en langs tafels of zalen te lopen en voor extra entertainment zorgen. 

Dansworkshops om samen actief bezig te zijn, variërend van Salsa, Samba, Gafïera, Lambada, en Merengue. Ook heel geschikt voor gasten niet van dansen houden: een percussie workshop waarbij uw gasten geleerd wordt om instrumenten te bespelen. Op die wijze worden zij toch betrokken bij het feestgedruis.

Braziliaanse catering is een must als u een feestje wilt vieren in Braziliaanse stijl, ook hier heeft Farofa een netwerk waar zij uit kan putten om u van dienst te kunnen zijn.

Eventueel kunt u aan het einde van een geslaagde en swingende avond uw gasten Braziliaanse geschenken mee naar huis geven. Wij kunnen de levering en het uitdelen hiervan verzorgen.