het bh - tje

Dit is Christina, die graag zangeres wil worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaand een bericht aan de moeder van Christina de dag na ons optreden:

 

Beste Lisa,

 

Voordat het idee postvat, dat er gisteravond heftige seks bij jouw deurpost plaatsvond, eis ik mijn bh-tje met plastic bandjes op. In het heetst van de strijd knapte het op houdertje van achteren terwijl ik aan het zingen was. Bij de overgang van het ene naar het andere nummer zakte de bh steeds verder richting navel. Terwijl de bassist al “ Lambada “ had ingezet dacht ik: “ik moet hier vanaf”. Ik verontschuldigde me en rende naar boven om net te zien dat een heer jouw toilet opging.

Wetende dat je waarschijnlijk geen apart damestoilet hebt - die mij op dat moment goed van pas was gekomen - ben ik toen naar de wasbak gelopen.

Daar stond ik in een prachtige glazen kamer, met tot onder mijn voeten uitzicht op de tuin, maar die helaas weinig privacy biedt als je een tuinfeest hebt en je je van een kledingstuk moet ontdoen. Ik ben toen maar richting de voordeur gelopen en naar buiten, waarom weet ik niet.

Geloof het of niet, daar buiten was het koud en geen kip te bekennen, zodat ik mijn kans schoon zag om mijn bh-tje met plastic bandjes uit te trekken. Terug binnen met de bh in mijn handen, dacht ik, waar laat ik dat ding. Ik kon toch moeilijk zo het podium weer opstappen. Onder mij speelde de band Lambada maar door, wachtend op de zangeres.

 

Plots zag ik het roze mandje voorop de roze fiets van Christina. Ik was ervan overtuigd dat Christina  op dat moment droomde over haar finale bij The voice of Holland en dat ik absoluut bij het weggaan de bh NIET zou vergeten mee te nemen uit haar fietsmandje. Maar ik heet Sjeela en vergeet alles!

 

Een belangrijke reden om dit bericht aan je sturen bedacht ik vannacht. Ik pochte namelijk  tegenover jouw echtgenoot over Brazilië, daar waar ik hem vertelde dat Brazilië in veel dingen qua ontwikkeling best vooruit loopt op Nederland. Als voorbeeld gaf ik (ook een beetje gênant achteraf) de bh's met plastic bandjes, zo een als ik die avond aan had. Hierdoor realiseer ik mij dat ik kans maak dat jouw echtgenoot - als hij zich mijn verhaal nog herinnert - als enige mijn bh'tje met plastic bandjes herkent. In zijn onschuld kan hij dat roepen, wat op zijn minst vraagtekens zal opleveren, want hoe weet hij dat de zangeres een bh met plastic bandjes heeft?

 

Ik hoop maar dat jullie hier hartelijk om kunnen lachen..............de bh mag je weggooien. Die is toch kapot, maar helaas niet zo spectaculair als gedacht kan worden. groet,

Sjeela de zangeres van gisterenavond